Saznajte više o

Ugostiteljstvu

Najznacajniji ugostiteljski objekat u opstini Zitiste koji pruza ugostiteljske usluge smestaja i ishrane je motel “Meat Trade” u Zitistu. Kapacitet smestajnih objekata je 32 sobe sa 100 lezajeva. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, cetvorokrevetne i petokrevetne, uz dve sobe sa francuskim lezajem. Sobe su sa terasom. Objekat ima restoran kapaciteta 250 mesta, odnosno salu za rucavanje sa 170 mesta i dva separea. Kuhinja je savremeno opremljena sa kapacitetom proizvodnje 1.500 obroka dnevno.

Restoran "Park"

U sklopu zitistanskog parka nalazi se caffe restoran „Park”

U “Parku se”, pored pruzanja usluga јеlа i pica, cesto organizuju brojni muzicki koncerti, knjizevne veceri, promocije i s1.

Mrkšićevi Salaši

U sklopu ZZ “Mrksicevi Salasi”, u Srpskom ltebeju, otvoren је restoran MS, koji zajedno sa smestajnim kapacitetima i kongresnom salom cini kompletan turisticki objekat. lnspiracija za otvaranje ugostiteljskog objekta ovog tipa је bila геlја da se drustveno odgovorno postave prema uzem i sirem okruzenju, kako prijateljima, svim dobrodoslim gostima, tako i prema poslovnim partnerima. Restoran moze da ugosti 112 gostiju i stoji na raspolaganju za sve vrste proslava u tom kapacitetu. Takode poseduje i letnju/zimsku bastu, ciji је kapacitet 70 mesta, koja se isto tako moze upotrebiti za razna slavlja i druzenja. Restoran poseduje i svecanu salu kapaciteta 600 mesta. Kongresna sala je kapaciteta do 100 mesta i poseduje svu odgovarajucu tehnicko – tehnolosku opremu potrebnu za realizovanje poslovnih sastanaka, seminara, prezentacija i drugih slicnih poslovnih dogadaja, dok se smestajni kapaciteti sastoje od 2 apartmana i 9 soba, sa ukupno 30 smestajnihjedinica. U okviru ovog kompleksa je otvoren i Sa1on lepote, koji se sastoji iz dve celine, frizerskog salona koji pruza usluge muskog i zenskog sisanja, feniranja, farbanja, svecanih frizura. Druga celina je kozmeticki salon u kojem mozete kompletno da osvezite svoj izgled.

Wifi za sve goste

ŽITIŠTE - Motel "Meat Trade"

Trg Oslobođenja BB – 023 3821 200

SRPSKI ITEBEJ - Restoran MS

Miloša Crnjanskog BB – 069 307 01 80

BANATSKI DVOR - Restoran "Dvor"

Železnička – 023 820 332